Col·laboracions

David Berniger és un nutricionista llicenciat en psicología i en nutrició infantil.Tenim la sort de disposar d’ell per la creació dels menús personalitzats del centre. La nutrició és un factor clau pel creixment dels més petits, per aquesta raó donem molta importancia a aquest factor. També creiem que la gastronomía és una part fonamental de moltes cultures i per això canviem els menús perquè els peques puguin experimentar sabors d’arreu del món.

Ticket guardería

Dapsi sant cugat:


DAPSI Sant Cugat somos una Cooperativa de Trabajo Asociado de Iniciativa Social y Solidaria sin ánimo de lucro. Nuestro objeto principal es trabajar para facilitar el desarrollo y promover el bienestar a la pequeña infancia y las familias.

Club Bellaterra Natació


Aprendre a nedar és el resultat, però no el nostre objectiu principal amb nadons. A través del joc, del ritme de les cançons i amb l’ús del material més divers, els nens aprenen sense adonar-se. El més important és que el nen arribi a saber reaccionar bé en el mitjà aquàtic per evitar accidents. Que sàpiga treure l’aigua que li entra a la boca, que sàpiga sortir a la superfície amb propulsió de peus i mans, que sàpiga girar-se per agafar-se a la vorera o a l’escala i que gaudeixi i vingui content a la piscina.

Translate »